0294 - 72 84 06

Ongediertebestrijder nodig in Bussum?

Steenmarters in Bussum

De steenmarter is in Nederland een beschermde diersoort. Dat betekent dat deze dieren niet gevangen of gedood mogen worden. Ze zijn echte ongediertebestrijders: ze verlossen u met gemak van insecten, ratten of muizen. De steenmarter zelf kan echter ook voor heel wat problemen zorgen. Neem contact met ons op via 0294 - 72 84 06 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Overlast door steenmarters

De steenmarter heeft op het eerste gezicht wel wat weg van een kat, al heeft hij kortere pootjes. Het is geen knaagdier, maar toch kan hij eenvoudig van alles doorbijten. Vooral bij auto’s wordt dit dier regelmatig aangetroffen. Kapotte kabels en koppelingen zijn dan het gevolg. Ook in huis brengt deze marter graag tijd door. Als u ‘s nachts luid gestommel hoort, kan dit wel eens een steenmarterfamilie in uw woning zijn! Daarnaast kan het harde gekrijs overlast opleveren, net als de stank van ontlasting of aangevreten prooien.

Steenmarter verjagen

Is uw auto het doelwit van steenmarters? Of vermoedt u dat ze in uw huis of garage verblijven? Roep dan de hulp van een professional in. Ons bedrijf komt bij u in Bussum langs om de situatie grondig te analyseren. We geven u advies en kunnen de steenmarters voor u verjagen.

Ons werkgebied

Bussum, Naarden, Weesp, Valkeveen, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, 's-Graveland.

Waarom MDB Ongediertebestrijding?

  • Binnen 24 uur ter plaatse
  • Gericht op een effectieve oplossing
  • Geen voorrijdkosten

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Bussum, Naarden, Weesp, Valkeveen, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, 's-Graveland.

Hoofdvestiging